web analytics

Websites

operating system

Volledig responsief

Al onze websites zijn geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat ze volledig reageren op alle apparaten zoals tablets en mobiele apparaten. Onze websites zijn gebouwd met kwaliteit in gedachten; daarom hoeft u zich nooit zorgen te maken over pixelvorming of afbeeldingen van slechte kwaliteit. De websites werken zelfs op high-definition schermen

Veiligheid

onze website hosting biedt meerdere beveiligingslagen. De servers zijn cloudgebaseerd met 24/7 ondersteuning. We hebben beveiligingsmodules op de server geïnstalleerd en installeren ook beveiligingssoftware op alle websites die we ontwikkelen.

Eenvoudig bij te werken

Door aangepaste webontwerpen en functionaliteit te gebruiken, kunnen onze websites gemakkelijker worden aangepast voor onze klanten. We streven ernaar om onze websites te bouwen om ervoor te zorgen dat ze gemakkelijk door onze klanten kunnen worden onderhouden. We zijn echter altijd beschikbaar om te helpen wanneer dat nodig is.

Eindeloze functionaliteit

Onze website ontwerpstrategie maakt gebruik van op maat gemaakte web ontwerpen. Dit maakt eindeloze functionaliteit en aanpassingsvermogen mogelijk. Je laat je website groeien terwijl je je bedrijf laat groeien.

Goede vormgeving is de eerste indruk

Wanneer bezoekers op je website komen hebben ze natuurlijk direct een eerste indruk door de vormgeving. Als de vormgeving alleen al goed overkomt houd je bezoekers vast op je website. Een website vormgeven is meer dan alleen leuke kleurtjes gebruiken, het is een ingewikkelde vormgeving met de gedachten van neuromarketing. Dit maakt je website niet alleen mooi maar ook juist aantrekkelijk en functioneel. Zo kan je iemand precies door je website sturen zoals jij dit wilt.

mello
landing page

Eenvoudig in Beheer

Een goede basis is heel belangrijk voor een website. Zo zorg ik ervoor dat elke website een strenge beveiliging heeft en zo geoptimaliseerd is naar de wensen van de klant. Zo is ook de snelheid, gebruiksvriendelijkheid en uitbreidbaarheid belangrijk voor je basis. Naast de looks is het ook heel belangrijk hoe de website eruit ziet aan de achterkant, want ook jij moet makkelijk door het systeem kunnen komen zonder teveel moeite. 

WordPress

Het beste en eenvoudigste CMS voor de beste ervaring.

Responsive

Voor alle apparaten makkelijk te beheren.

Intergraties

Alle koppelingen integreren die nodig zijn door WordPress.

Snelheid

Mensen haken af op trage websites, daarom maak ik ze super snel.

Builder

Eenvoudig je site beheren en aanpassen.

Uitbreidbaar

Altijd de mogelijkheid om uit te breiden.

Een richtlijn

Wat kost het?

Basis

€600,-

(excl. BTW)

Plus

€1100,-

(excl. BTW)

Premium

€1600,-

(excl. BTW)

Custom

€2100,-

(excl. BTW)

*De prijzen die u hier ziet zijn meer bedoelt als een richtlijn, niets staat vast en elke website is uniek dus iedereen heeft een andere prijs. Teksten en afbeeldingen worden aangeleverd door de klant.

vrijblijvende
Offerte